Står dig og din familie og overvejer at anskaffe jer et nyt firbenet familiemedlem, men er i tvivl om hvilken race, som I skal vælge, så læs med her og Læs om Fransk bulldog, for at se om dette er den helt rigtige hund for jer. En fransk bulldog er en yderst populær hunderace, og som er udbredt i mange danske hjem. Denne type af hund er oplagt, hvis I ønsker en nem og social hund, som samtidig har den perfekte størrelse til at kunne komme med jer alle steder. 

En rigtig familiehund

Med sit glade sind er en Fransk bulldog en yderst velegnet familiehund. Denne race er nem at opdrage og egner sig i høj grad til hjem med andre kæledyr eller små børn. En fransk bulldog er en aktiv hund og det kræver derfor socialisering og opdragelse for at få en lydig hund. Derudover er derudover er det en meget social hunderace, der vil trives godt i et hjem, hvor den kan få meget kontakt og opmærksomhed. Racen kræver ydermere ikke meget plads og vil derfor også kunne trives i jeres hjem, hvis I bor i en lille lejlighed, da det vigtigste for hunden er samværet med andre. 

Hundens aktivitetsniveau

Læs om Fransk bulldog aktivitetsniveau for at se om det er en hun hvis aktivitetsniveau matcher jeres familie. En fransk bulldog har ikke stort behov for motion, men for at forebygge overvægt er det vigtigt at hunden kommer ud på daglige gåture. Dette behøver ikke at være lange ture, men blot en god gåtur på omkring en halv time dagligt vil være tilstrækkeligt for at undgå overvægt. Derudover er franske bulldogs en meget legesyg hunderace og det kan på den måde få forbrændt en masse energi samt få lidt ekstra motion, hvis I sørger for at få hunden stimuleret. 

Lydighed

En fransk bulldog er typisk en meget stædig lille hund. Det er derfor vigtigt at du er konsekvent i opdragelsen af din hund, så den har faste rammer og regler for, hvordan den skal opfører sig. For at undgå en meget stædig hund er det vigtigt, at du begynder at opdrage din hund så snart du får den. På den måde kan du undgå at din hund bliver alt for egenrådig, når den bliver ældre. Hvis I er i tvivl om, hvordan man bedst opdrager sin hun så kan det være en god idé at Læs om Fransk bulldog på nettet for at få mere viden omkring, hvordan man træner denne hunderace. 

Hundens pels

Læs om Fransk bulldog pels, så I er forberedt på hvordan hundens pels skal plejes. En fransk bulldog er ikke en allergivenlig hund, så hvis du eller en i din familie har allergi er dette formentlig ikke den rigtige hunderace for jer, da de kan fremkalde allergiske reaktioner. Derudover har franske bulldogs en pels der er relativt let at pleje, men disse hunde fælder dog en del, så det er derfor en god idé at børste pelsen en gang i mellem.