Dacă până acum câţiva ani prezența online a companiei tale era de dorit, dar nu obligatorie, astăzi este imposibil să ţii pasul cu noile tendinţe fără amprenta noilor tehnologii.

Noul mereu a fost încântător, dar periculos, iar industria IT nu face excepţie. Oricât bine aduce în viaţa noastră, nu putem neglija pericolele la care ne expunem din lipsă de informaţii sau alegând colaboratori nepotriviţi. Piaţa IT este în continuă expansiune, iar varietatea ofertelor poate deveni ameţitoare. Pentru a te ajuta să navighezi prin această mare de oferte echipa Securmenow a fost de acord să împărtăşească câteva sfaturi.

●      Ai grijă de siguranţa afacerii tale! Primul principiu în orice demers ar trebui să fie “ai grijă să nu faci mai mult rău încercând să faci bine”. Lumea IT nu este lipsită de riscuri, aşa că securitatea cibernetică ar trebui să fie preocuparea ta principală.

●      Colaborează cu profesionişti! Oricât de tentant ar fi să laşi nişte studenţi să îţi facă site-ul firmei sau un magazin online, trebuie să ai în vedere că lipsa prezenţei online este de preferat uneia proaste. Mai bine păstrezi caracterul exclusivist al unei afaceri mici decât să ai un site care nu te reprezintă.

●      Lucrurile ieftine sunt mereu cele mai scumpe. Nu pică în capcana de a căuta cel mai ieftin prestator de servicii. Ar putea crea daune pe care să le repari cu un cost mult prea mare.

●      Alege o colaborare de lungă durată! Mulţi clienţi cred că după ce site-ul este online totul o să meargă de la sine, dar din păcate nu e aşa. Orice site are nevoie de mentenanţă, de revizii, iar uneori chiar şi de protecţie. Găseşte o echipă cu care să rezonezi, profesionişti care să găsească rezolvarea oricărei probleme ce poate apărea, oameni care să ţină pasul cu dinamica afacerii tale!

●      Cerul e limita! Nu te lăsa demoralizat de competiţie. Este o piaţă în continuă dezvoltare unde fiecare furnizor are clientul lui. Dacă afacerea ta nu e încă acolo unde vrei, atunci ai nevoie de o echipă de SEO care să te ajute să îţi găseşti clienţii, pentru că ei există cu siguranţă.

●      Ţine pasul cu noutăţile! În anul 2023, un website reprezintă mai mult decât un simplu portal web. În trecut, acesta era utilizat doar ca o carte de vizită, însă acum joacă un rol esențial în prima interacțiune cu clienții tăi. Calitatea proastă a unui site web sau a unui magazin online nu numai că nu va genera noi clienţi, dar ar putea duce chiar şi la pierderea celor existenţi. Fie că este vorba despre o încărcare lentă a paginilor, design ineficient sau funcționalitate slabă, astfel de probleme scad credibilitatea afacerii tale.

 

 

Echipa Securmenow se mândreşte cu specialiști talentați și cu o vastă experiență în domeniul dezvoltării și livrării proiectelor online. Fie că ai nevoie de un site web personalizat, de un magazin online complet funcțional sau de alte proiecte online, alături de oamenii potriviţi viziunea ta o să se transforme în realitate. Cu un proces de lucru transparent și comunicare eficientă, poți avea încredere că proiectul tău va fi livrat în timp util și la cele mai înalte standarde. Fiecare afacere are nevoi și cerințe specifice, motiv pentru care Securmenow oferă servicii personalizate. Indiferent dacă dorești un site web cu design modern și intuitiv, un magazin online cu funcționalități avansate sau alte proiecte online.

Pe măsură ce tehnologia avansează, concurența în mediul online devine tot mai acerbă iar tu ai nevoie de o echipă dedicată, capabilă să dezvolte și să livreze proiecte online, să te ajute să rămâi în fruntea pieței și să câștigi încrederea clienților.

Securmenow, liderul din România în livrarea serviciilor online, a lansat de curând o campanie ce se adresează firmelor mici, dar cu planuri mari. Prin proiectul Grow Your Business 2023 poţi beneficia de servicii IT la cele mai înalte standarde dar cu preţuri accesibile.

Cere o ofertă personalizată şi fă primul pas către o prezenţă online la cele mai înalte standarde!