Tijdens je verblijf in een van onze luxe villa’s met privézwembad aan de Côte d’Azur of in de omgeving van Lorgues, mag een een bezoek aan Sainte-Maxime. niet ontbreken. Sainte-Maxime is een sfeervolle badplaats die het hele jaar door bruist van levendigheid.

De ligging nabij Saint-Tropez en op dag-trip-afstand van Cannes maken dit een geliefde bestemming.

Je kunt heerlijk struinen door het sfeervolle, oude centrum waar een schat aan leuke winkeltjes met luxe (bad)kleding, kunst, lekkernijen en cadeaus te vinden is. Langs de boulevard zijn  gezellige terrassen met uitzicht op de haven, perfect voor een ontspannen middag of avond.

Culinair Sainte-Maxime

Sainte-Maxime biedt een keur aan restaurants: u zult altijd meerdere restaurants vinden waar u kunt genieten. Er zijn restaurants aan de boulevard, in de straatjes daarachter en natuurlijk hebben de strandtenten ook goede keukens waar het lekker eten is.

Al wandelend passeert u ook ’tentjes’ waar je een crepje kan kopen; lekker uit het vuistje. Tijdens een warme dag is het natuurlijk ook aangenaam om een ijsje te eten: er zijn een aantal ijssalons met huisgemaakt ijs, heerlijk.

Restaurant La Badiane: Gastronomisch genieten

Chef Geoffey Poësson en zijn team maken de meest mooie en bijzonder smaakvolle gerechten voor u klaar. Laat u verrassen door een menu waarvan u niet weet wat er komen gaat, met mooie wijnen die de gerechten nog beter tot hun recht laten komen.  Het restaurant, La Badiane, ligt in het centrum van Sainte-Maxime.

Kindvriendelijk zandstrand La Nartelle

De zandstranden van Sainte-Maxime, La Nartelle zijn ideaal voor gezinnen met kinderen want het strand loopt langzaam af. Strijk neer bij een van de leuke strandtenten op La Nartelle Beach. Daar kunt u aangenaam ontspannen op de strandbedden met dikke kussens en parasols. Versnaperingen worden naar u toegebracht en u kunt er heerlijk lunchen, een apéro doen of dineren. Regelmatig is er in een van de strandtenten live muziek. Reserveren Het is raadzaam om uw ligbedjes te reserveren. U kunt dit doen via de website van de beachclubs.

 

 

Avontuur en gezelligheid voor het hele gezin

Tijdens uw verblijf in een van onze luxe vakantiewoningen in Sainte-Maxime kunt u ook activiteiten ondernemen met uw gezin. Avontuur, ontspanning of gewoon wat quality time samen, er is voor ieder wat wils. Hieronder vindt u een aantal geweldige opties voor onvergetelijke dagtrips.

Paardrijtocht Sainte-Maxime

Tocht te Paard of op een Pony Ranch Eldorado organiseert leuke tochten in de vroege ochtend en avond: Paarden en Ponies. Voor ruiters op elk niveau. Geniet met uw gezin van prachtige uitzichten en boek de ‘extended version’  met een ontbijtje, een picknick of een apéro!

Aqualand Sainte-Maxime: “Lagoon Paradise”

Aqualand Sainte-Maxime: “Lagoon Paradise” Een prachtig waterpark met de mooiste glijbanen, geopend vanaf de laatste week van juni tot en met de eerste week van september.

Klimmen en ontspannen bij Adventure Family

Adventure Family Dit is een park waar enthousiaste en bekwame mensen u begeleiden bij een klimparcours hoog (of laag) in de bomen. Vanaf een lichaamslengte van 1 meter kan een kind deelnemen. Er is ook een midgegolfbaan. U kunt uw eigen picknick meenemen of ter plaatse een versnapering kopen.

Een tocht onderwater – Kijk naar alle vissen

Aquascope: De wondere Onderwaterwereld U maakt een tocht met een boot waar u onderin een glazen koepel plaatsneemt. U kunt vervolgens het onderwaterleven bewonderen. Vissen zijn nieuwsgierig en volgen vaak de boot! Denk eraan om vooraf kaartjes te reserveren. Het aantal plaatsen is beperkt.

 

Op de website van het VVV van Sainte-Maxime kunt u nog veel meer informatie vinden. 

Kijk voor meer leuke artikelen op ons blog: https://www.villa.nl/blog/sainte-maxime-luxe-vakantiewoningen/