Curățarea tapițeriei textile sau din piele acasă, nu este deloc cea mai bună operațiune, și nu este deloc ușoră precum s-au gândit unii. Spălătoria auto Nedwash  www.nedwsh.ro vine în întâmpinarea clienților cu soluții profesionale pentru o tapițerie auto curată, folosindu-se curățarea pe bază de aburi, iar uscarea are loc rapid, în 30 de minute, prin intermediul huselor utilizate.

Tapiteria auto trebuie să fie în permanență curată, fiind cartea de vizită a mașinii tale, iar curățarea de cel puțin o dată pe an ar trebui să fie obligatorie. Nedwash te ajută să elimini petele din tapițeria textilă să îngrijești tapițeria din piele, să elimini mirosurile neplăcute și acarienii care își fac vecul prin fibrele de material.

Echipa Nedwash va avea grijă ca toate componentele mașinii tale: scune, banchete, plafon, mochetă, bord portbagaj și orice reper din interiorul mașinii, să fie curățate în detaliu. Dacă alegi să achiziționezi unul din pachetele COMPLET sau TOTAL, se va utiliza tehnologia de curățare cu șamponare-extracție de la Karcher și curățare cu aer pulsant de tip vortex cu Tornador (aer pulsat de tip vortex).

În procesul de curățare unui interior auto, primul pas (și cel mai important) atunci când este vorba despre tapițeria de material textil este îndepartărea prafului care se face cu ajutorul unei perii cu păr moale. Periatul este recomandat și înainte de spălare. Petele trebuie îndepărtate cu agenți de curățare adecvați. La Nedwash se folosește curățarea pe bază de aburi, evitându-se folosirea excesivă a apei, pentru a preveni orice defecțiune la senzorii din scaune.

Nedwash oferă soluții profesionale pentru curățarea tapițeriei auto din material textil și din piele, cu aparat profesional cu injecție-extracție și detergent special pentru curățarea tapiteriei. Aparatul injectează apa cu agenți de curățare in tapițerie, după care o aspiră împreună cu murdaria. Apa va fi extrasă în proporție de 80-90%, surplusul va fi uscat cu husele speciale. Apelând la serviciile Nedwash, vei uita de metodele tradiționale de curățare a tapițeriei auto cu spumă și alte soluții care nu fac decât să curețe la suprafață, lăsând murdăria în interior, iar bacteriile și acarienii nu vor dispărea. Pe lângă acest procedeu, te vei bucura și de igienizarea cu ozon, care îți va elimina bacteriile din tapițerie, lucru foarte util atunci când ai copii în mașină.

 

Trebuie să știi și faptul că tapițeria auto din piele necesită o îngrijire deosebită, iar la Nedwash se folosesc numai agenți de curățare speciali pentru acest tip de tapițerie.