Η δημιουργία διαδικτυακής παρουσίας δεν είναι πλέον πολυτέλεια, αλλά μάλλον απαίτηση στον τεχνολογικά καθοδηγούμενο κόσμο του σήμερα. Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που υπερβαίνουν κατά πολύ την απλή ορατότητα, είτε είστε ιδιώτης, είτε μικρή επιχείρηση είτε μεγάλη επιχείρηση. Για την κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας σας προτείνουμε τις πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες WordPress και Prestashop (για κατασκευή e-shop). Διαθέτουν μια πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών, πρόσθετων και θεμάτων καθώς και μια τεράστια κοινότητα που τα υποστηρίζει.

Παγκόσμια απήχηση και πρόσβαση όλο το εικοσιτετράωρο

Η κατοχή ενός ιστότοπου έχει πολλά πλεονεκτήματα, ένα από τα οποία είναι η δυνατότητα να προσεγγίσετε ένα παγκόσμιο κοινό. Ο ιστότοπός σας, σε αντίθεση με τις συμβατικές επιχειρήσεις από τούβλα και κονιάματα, είναι προσβάσιμος σε οποιονδήποτε έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία. Αυτή η διεθνής εμβέλεια δίνει στις εταιρείες πρόσθετη ευκαιρία να προσελκύσουν πελάτες, συνεργάτες από όλο τον κόσμο.

Ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος λειτουργεί ως εικονική βιτρίνα 24/7 που προσφέρει πληροφορίες, αγαθά ή υπηρεσίες όποτε τα χρειάζεται ο χρήστης. Σε έναν κόσμο όπου οι καταναλωτές θέλουν γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες και απαντήσεις, αυτή η συνεχής αδιάληπτη προσβασιμότητα είναι σημαντική. Εμείς στην I-xperts and Creative πιστεύουμε ότι η ιστοσελίδα σας, σας διασφαλίζει ότι είστε πάντα διαθέσιμοι για επαγγελματικούς λόγους, είτε πρόκειται για έναν πιθανό καταναλωτή που κοιτάζει τα προϊόντα στο e-shop σας σε μια ξένη ζώνη ώρας είτε για έναν πελάτη που αναζητά πληροφορίες εκτός των συνηθισμένων ωρών λειτουργίας.

Το Διαδίκτυο έχει επίσης εξελιχθεί σε ένα ισχυρό εργαλείο για την έρευνα και τη λήψη αποφάσεων. Μια επαγγελματικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα ή e-shop λειτουργεί ως πλατφόρμα για την επικοινωνία της ταυτότητας και των αξιών της επωνυμίας σας εκτός από την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε την αφήγηση που περιβάλλει την εταιρεία σας και να αναπτύξετε την εμπιστοσύνη του κοινού, η οποία τελικά αυξάνει την αξιοπιστία και ενθαρρύνει την επανάληψη της επιχείρησης.

Αποτελεσματικό branding και μάρκετινγκ

Η κατασκευή και η συντήρηση ενός e-shop είναι μια οικονομικά αποδοτική τεχνική με δυνητικά υψηλότερη απόδοση επένδυσης από τους πιο συμβατικούς τύπους προώθησης και μάρκετινγκ. Ένα e-shop σας παρέχει ένα επιπλέον 24ωρο κανάλι πωλήσεων σε παγκόσμια κλίμακα. Σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε ένα ευρύτερο κοινό με ένα κλάσμα των δαπανών για έντυπες, ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές διαφημίσεις, οι οποίες μπορεί να είναι δαπανηρές και να έχουν περιορισμένο κοινό. Επιπλέον σκεφτείτε ότι δεν χρειάζεται να πληρώνετε προσωπικό – πωλητές, καθώς δεν απαιτείται η φυσική παρουσία του πελάτη στο κατάστημα σας.

Η ορατότητα του e-shop σας στις μηχανές αναζήτησης βελτιώνεται περαιτέρω με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), καθιστώντας ευκολότερο για τους πιθανούς πελάτες να σας εντοπίσουν. Μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητες εμφάνισης του περιεχομένου σας στα αποτελέσματα αναζήτησης και να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας βελτιστοποιώντας τον για σχετικές λέξεις-κλειδιά με το αντικείμενο σας.

Ένας ιστότοπος μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την επωνυμία εκτός από το μάρκετινγκ. Η συνολική αντίληψη της επωνυμίας σας επηρεάζεται από τη διάταξη, τις πληροφορίες και την εμπειρία χρήστη. Είναι πιο εύκολο να χτίσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και την εμπιστοσύνη μεταξύ του κοινού σας, όταν η επωνυμία σας είναι συνυφασμένη με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Η κατασκευή ενός ιστότοπου είναι μια στρατηγική απόφαση που περιλαμβάνει περισσότερα από την απλή παρουσία στο διαδίκτυο. Δημιουργεί ευκαιρίες για παγκόσμια έκθεση, επιτρέπει την προσβασιμότητα όλο το εικοσιτετράωρο και παρέχει προσιτές επιλογές μάρκετινγκ που υποστηρίζουν την επέκταση και την ολοκλήρωση των έργων σας. Η επένδυση σε έναν καλά σχεδιασμένο ιστότοπο είναι μια επένδυση στο μέλλον της διαδικτυακής παρουσίας σας, είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, είτε δημιουργικό άτομο είτε μεγάλος οργανισμός. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση καθώς και για προσφορά κατασκευής μιας απλής ιστοσελίδας ή την δημιουργία ενός e-shop επικοινωνήστε με την I-xperts and Creative στο 2310 32 71 91