Driven betyder “ljusstrålande diod.” Körljus är en sorts elektronisk belysning som använder halvledarinnovation för att skapa märkbart ljus. De är exceptionellt energiproduktiva och har en lång förväntad livslängd, vilket ger dem ett berömt beslut för de flesta belysningstillämpningar.

Drivna lampor fungerar genom att använda ett litet halvledarchip för att växla över kraft till ljus. Vid den punkt då kraften går genom halvledarmaterialet gör det att elektronerna i materialet blir strömsatta och laddar ur energi som fotoner eller ljus. Denna cykel kallas elektroluminescens.

Drivna lampor kommer i olika varianter och kan användas för de flesta olika applikationer. De används normalt som ärendebelysning, highlight-belysning och allmänbelysning i privata, affärsmässiga och moderna miljöer. De används dessutom i bilbelysning, trafikljus och olika applikationer där uppfattbarheten är betydande. kompressor reservdelar

För att använda Drove-ljus behöver du en strömkälla, som ett batteri eller en kontakt, och en gadget för att styra strömförsörjningen till Drove-ljusen, som en strömbrytare eller dimmer. Du kan också köpa Drev-ljus med fungerande kontroller, som klockor eller kontroller, för extra boende.

Generellt sett är Drove-ljus ett pålitligt och energieffektivt belysningssvar för många applikationer. De är solida, pålitliga, enkla att använda och introducera, vilket ger dem ett berömt belysningsbeslut för våra banbrytande livsstilar.

Drivna lampor har en lång rad syften och kan spåras i olika inställningar. Förmodligen de mest kända användningsområdena för Drove-ljus inkluderar:

Allmänbelysning: Körljus används mycket av tiden som bred belysning i hem, arbetsplatser och olika utrymmen. De ger en lysande, jämn ljusning och kan användas i olika apparater, som taklampor, vägglampor och bordslampor.

Arbetsbelysning: Körljus används också vanligtvis som ärendebelysning i regioner där lyste behövs, som i kök, studior och förståelseområden. De ger fantastiskt, riktat ljus som hjälper individer att se tydligt och arbeta skickligt.

Betona belysning: Drev-ljus kan användas för att visa explicita områden eller höjdpunkter i ett rum, som hantverk, växter eller byggnadsfinesser. De lägger till visuellt intresse och djuphet till ett utrymme.

Utomhusbelysning: Körljus är robusta och ogenomträngliga för fukt, vilket är ett välkänt beslut för utomhusbelysningstillämpningar. De kan användas för att belysa vägar, plantskolor, däck och andra utomhusutrymmen.

Bilbelysning: Körljus används i olika bilapplikationer, inklusive strålkastare, bakljus och blinkers. De är lysande, energieffektiva och har en lång förväntad livslängd, vilket är ett känt beslut för fordonstillverkare.

Trafikljus: Körde ljus används dessutom regelbundet i trafikljus och andra transporter, till exempel övergångsställen för fotgängare och varningsljus för utvecklingszoner. De är djupt märkbara och energiproduktiva, vilket ger dem ett jordnära beslut för dessa applikationer.